topimages
transp
transp
Vad är TRAC?
TRAC - Travel Academy är resebranschens yrkesutbildning för dem som vill arbeta inom resebyrå och annan närliggande reseverksamhet som tex researrangörer och flygbolag. Vill du veta mer om Resebyråverksamhet kan du titta in på Svenska Resebyråföreningens hemsida. Besök SRF

TRAC Resekonsult är en tvåårig yrkeshögskoleutbildning på 400 poäng. Den är statsfinansierad och därmed är studenterna berättigade att ansöka om studiemedel. Hösten 2018 startar nya kurser i Göteborg, Malmö, Norrtälje, Skellefteå, Stockholm och Uppsala.

TRAC - Travel Academy är ett hos Patent- och registreringsverket inregistrerat varumärke som får användas av de utbildningsanordnare som styrelsen i TRAC godkänner. På så sätt kvalitetssäkrar TRAC att skolorna utbildar resekonsulter/ resesäljare för framtiden.

TRAC-utbildningen är utformad i samarbete med resebyråbranschen och som elev är man garanterad fullgod undervisning och praktik. Kopplingen till resebranschen innebär att företagen vet att elever från TRAC-utbildningen har den rätta kompetensen. Inom branschen är TRAC mycket välkänt och en del stora resebyråkunder kräver att resekonsulterna är TRAC utbildade. De studerande får TRAC Diplom efter genomgången utbildning.

TRAC-utbildningen är den bästa utbildningen för anställning i resebranschen och mer-
parten av eleverna får arbete omedelbart efter avslutad utbildning. I anställningssituationen tittar dock arbetsgivare inte enbart på betyget från utbildningen. De värderar även de sökandes personliga meriter och erfarenheter och andra yrkesmeriter i konkurrens med andra sökande

Vill du veta mer? Kontakta skolorna direkt eller VD Lilian Brunell.
Telefon: 08-762 68 63
E-mail: lilian.brunell@srf-org.se

transp
transp
Bokningssystem & IT
Amadeus och andra bokningssystemAffärskunskap
Företagsekonomi, Juridik & EngelskaOmvärldskunskap
Geografi, Kultur, Destinationskunskap, Hållbar turism.

Vi stödjer TRAC!
Adress: Box 55545, 102 04 STOCKHOLM     Telefonnummer: 08 762 68 63     E-post: Mail